START | CONTACT | HISTORIE | VIDEOS | TICKETSHOP |

   Join us on Facebook 


GALEPOP 201
8
Zaterdag 14 april is het weer zover. Sporthal Galecop in Nieuwegein wordt voor de veertiende keer omgebouwd tot een heuse poptempel. Drie bands gaan er samen met honderden muziekliefhebbers uit Nieuwegein en omstreken weer een geweldige, gezellige en muzikale avond van maken.
Mis het niet en bestel je kaarten in de ticketshop.

20:30 STAGE FRIGHT
Muziek uit de jaren 60 en 70. Wie houdt er niet van? Succes verzekerd!
Heerlijk dansen op lekkere nummers van Status Quo, CCR, Stones en The Beatles of juist slow op The Bee Gees of gewoon lekker luisteren naar de muziek van toen.
Lekker uit je dak gaan! Dat is Stage Fright!

22:00 OUT OF TIME
Als mede-organisator van het Galepop festival zal de Nieuwegeinse band Out of Time niet ontbreken. De band speelt voornamelijk rockcovers uit de jaren 70 en 80. Het plezier onderling en met met het publiek is het voornaamste doel. Dat er ondertussen een goed stukje muziek wordt neergezet is minstens even belangrijk. Gitarist Andreas Smits a.k.a. Pluis is er dit jaar voor het eerst bij, en van plan het figuurlijke dak eraf te spelen. Andere bandleden Jan, Rene, Arjo, Simon en Jan gaan daar enthousiast aan bijdragen. 

23:30 JUNIORS SOULS
Deze dampende, funkende en swingende coverband speelt de lekkerste dance classics hits uit de 70s, 80s en 90s zoals je nog nooit gehoord hebt!
Een hechte groep vrienden die sinds begin Jaren 90 met de band Junior Souls op diverse nationale en internationale podia staan en er nog steeds geen genoeg van krijgen om samen de dance-livemusic met power, fun en passie over te brengen naar het publiek.
Ze zijn er weer klaar voor ! Lets party met Richard, George, Angelo, Patrick, Roland, Johnny en Roger.


GALEPOP 2018 vindt plaats op 14 APRIL in Sporthal Galecop op de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein.
De zaal opent om 19:45 uur en de toegangsprijs is 13,00 euro in de voorverkoop
en 15,00 euro op 14 april aan de zaal.
Er wordt geen alcohol geschonken onder de 18. Leeftijdcontrole bij toegang.